Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Ανακοίνωση του Συλλόγου μας σχετικά με τις φετινές καλοκαιρινές εκδηλώσεις








Κατόπιν συνεδρίασης του ΔΣ του Συλλόγου μας, αποφασίστηκε ομόφωνα όπως διοργανωθούν κανονικά οι τριήμερες πολιτιστικές μας εκδηλώσεις και να διοργανωθεί κανονικά το 5ο Τριήμερο Παράδοσης και Πολιτισμού, στις αρχές του Αυγούστου. 

 

Αξίζει να τονιστεί όμως, ότι  όσο και αν η πρόθεση μας είναι να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις, λόγω της ευμετάβλητης κατάστασης σχετικά με την διασπορά του Κορονοιού, σε περίπτωση που υπάρξει απαγόρευση των εκδηλώσεων γενικότερα, είναι αυτονόητο ότι θα ακυρωθούν και οι δικές μας. 

 

Τέλος, θέλουμε να τονίσουμε ότι το ζήτημα της υγείας των συνανθρώπων μας, είναι πάνω από όλα και εάν δεν υπάρξει κρατική παρέμβαση-απαγόρευση για την διεξαγωγή των εκδηλώσεων θα τηρηθούν απαρέγκλιτα όλα τα υγειονομικά μέτρα που προβλέπονται από την επίσημη πολιτεία, για αυτού του είδους τις εκδηλώσεις σε ανοικτό χώρο. 

 

Ο προγραμματισμός έχει ήδη ξεκινήσει και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και όλοι μαζί υγιείς, να ανταμώσουμε και φέτος στο χωριό μας.

 

Το πλήρες πρόγραμμα του τριημέρου θα ανακοινωθεί στα μέσα Ιουλίου ενώ η λαϊκή - δημοτική βραδιά θα πραγματοποιηθεί όπως είχε εξαρχής προγραμματιστεί από πριν την εμφάνιση της πανδημίας, το Σάββατο 8 Αυγούστου 2020.

 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου